Alien Charging Electronics s-a dovedit a fi cea mai importantă companie românească care proiectează, dezvoltă și produce soluții pentru automate (sisteme complete sau dispozitive separate) de parcare și încărcare.
Prin acumularea mai mult de 10 ani de experiență în domeniul ticketingului electronic și a fabricării dispozitivelor în diferite configurații, Soluția oferită de Alien Electronics Electronics a urmărit mereu aspectele orientate spre client, cum ar fi rentabilitatea, eficiența, precizia, siguranța si protecția mediului.

Produsele de hardware și software ale companiei, dezvoltate de o echipă puternică de specialiști și ingineri, sunt prezenți acum în mai mult de 20 de județe din România. Ani buni de dezvoltare continuă a făcut posibil, ca produsele Alien Charging Electronics, să fie prezente acum in tari straine, precum Polonia si Ucraina.

Proprietatea belgiană permite expansiunea dincolo de țările vecine în Europa de Vest, unde soluțiile noastre de mobilitate sunt foarte căutate.

Familiarizează-te cu echipa noastră

Chief executive officer (CEO)


Kristof De Vree

Director


Carl Mees

Director


David Westhof

Manager


Frank Ulrich


Management

management@alienmobility.com

+40 757 773 920

Technical Manager


Andrei Preda

engineering@alienmobility.com

+40 769 930 371

Sales Manager


Sales Manager

sales@alienmobility.com

+40 786 424 828